Tortillas er der lidt take away over.
Fordel nr 1…. det er hurtigt og nemt
Fordel nr 2…. de fleste børn kan lide dem incl. de unge mennesker.
Fordel nr 3…. der kan bruges mange rester (er derfor billige)
Tortillas købes færdige i pakker med 6 store eller 8 mindre,
min var en pakke med 6 store fra rema 1000.
Der skal en krydret sovs + lidt kød + lidt revet ost i hver “pandekage”, det kunne også være en rest godt krydret tomatsovs med ekstra grønt og revet ost, eller en krydret grøntsagssovs og revet ost (men så ville en kødelsker her i huset mangle noget 😉
Kødet her var i dag skinke i tern, 200g rækker til 6 stk.
Revet ost kunne have været fra fryseren, men var en pose fra Rema
Grøntsagsblandingen skal krydres ret meget – det er den der giver smag. Jeg brugte 1 hakket løg – 2 forårsløg i ringe – 5 små tomater fra drivhuset – 2 små ufo-squash fra vores have (de er 5cm i diameter).
Alt blev hakket og svitses i ca 5 min, der blev krydret med salt, peber, lidt knust chili, og 1 spsk chilisovs.
her i grøntsagssovsen er der mulighed for at finde rester frem fra grøntskuffen – de fleste grøntsager kan anvendes, hvis de er fint snittet.
Så fordeles et par spsk grønt, et par spsk kød og lidt revet ost på alle “pandekager”, de rulles stramt, lægges tæt og drysses med lidt revet ost.
Sættes i ovnen i 10-15 minutter ved 180 grader.
Blev serveret med en salat med rå blomkål og citron + ekstra chilisovs