Denne opskrift er fra min gamle kogebog, hvor der er skrevet opskrifter ind med hånden.
Damen der har haft den døde for 34 1/2 år siden så gammel er den.
BOLLER I KARRY:
500g kalv og flæsk (hakket 2 gange)
1 dl hvedemel
1 æg
! revet løg
salt og peber (der skal mere til end man tror)
1/4 l mælk
Alt røres GODT og stilles i køleskab 1 times tid (sparer man på mælken kan ventetid springes over)
1 gryde med vand bringes i kog og der sættes små kødboller (ligesom til frikadeller) i vandet, de koger ca 5 minutter – tages op og der sættes flere over. suppen sies og bruges til karrysovsen.
Karrysovsen:
25 g smør smeltes og 1 stor spsk karry svitses – 2 spsk mel tilsættes og piskes nu med suppen til sovsen er jævn – smag til med salt og peber.
Sovsen hældes over kødbollerne og de varmes forsigtigt.
Serveres med kogte ris og gnavegrønt.