I går var det nemt Hakkebøf og bacon og kartoffelbåde, det blev endnu nemmere da sønnen synes de skulle serveres som burgere.
Det bliver faktisk sund mad når burgerboller er de gode og bøfferne er hjemmelavet “hakkebøf” der er banket godt flade stegt hurtigt i lidt olie på panden, så lavede vi burgere som vi hver især kan lide dem med rester af grønt og salat, serveret med kartoffelbåde er de rent MAC HOMEMADE og bedre end burgerbaren.
I dag skal vi have resten af nakkestegen med grøntsager kartofler og brun sovs og agurkesalat, det er nemt, stegen lunes i ovnen ved svag varme.
Kartofler skrælles og koges i saltet vand,
Broccoli og gulerødder ordnes og koges til der stadigt er bid i dem.
Skyen fra stegen jævnes, smages til, og tilsættes evt kulør
serveres pænt skåret i skiver med grøntsager,
Jeg tror vi skal have dessert i dag, en blanding af frisk frugt og dåsefrugt med flødeskum, det kan sønnen lide.