Uge-plan for uge 50
MANDAG:……..Skinkesnitzler med gulerodsalat og bearnaise-sovs
TIRSDAG:………Skal vi til fødselsdag
ONSDAG:……….Farseret hvidkål
TORSDAG:……..Hakkebøf med løg
FREDAG:………..Karrykål
LØRDAG:………..Kogt skinke
SØNDAG:………..Boller i tomatsovs
Det meste ligger i fryseren, mangler at købe et hvidkålshoved, ellers har jeg det jeg skal bruge.
Jeg har sat retter med hvidkål på planen fordi : 1…Det er billigt, 2…Det er sundt, 3…Der er mulighed for at få brugt et helt hoved, når vi kan bruge kål 3-4 dage på forskellig måde, OG så kan vi lide det 😀
Jeg har en del pålæg i fryseren, det vil jeg have brugt noget af. Det er godt slagterpålæg fra vores slagter-afdeling i super-brugsen i Sakskøbing. Der er rigtig mange slags at vælge imellem, selvfølgelig har vi vores favoritter, men endnu har vi ikke fundet nogle vi IKKE kan lide. Når jeg køber pålægget i stykker, skærer jeg det op og lægger det i mindre lynlåsposer, med ca 10-12 skiver i hver. Derefter kommer det i fryseren og er så lige til at tage op. På den måde er det muligt at variere vores pålæg.
Jeg har bagt rugbrød og grovbrød, fordi vi skulle til datteren i Albertslund, jeg har også lagt et par af hver i fryseren til os selv.
Så det er ikke de vilde indkøb i denne uge – HERLIGT og godt for økonomien.
Hvis man engang imellem kan tage en uge uden for store indkøb, kan man både spare lidt penge og få ryddet op i fryser og skabe. Det kan skabe overblik og samtidigt får man ryddet lidt op (hvem har ikke brug for det). Jeg hører til dem der normalt har styr på mine skabe og skuffer fordi det forebygger MADSPILD, men alligevel er det rart at få brugt den halve pose “et eller andet” der kan gemme sig – samtidigt giver det plads til nye varer 🙂