Steg fra i går + resten af porretærten (ligeledes fra i går)


Jeg har tærten, svinekammen og kartofler fra i går –

Svinekammen vælger jeg at servere kold i tynde skiver  med sennep.

Porretærten vil jeg prøve at varme så den er lun –
Jeg vil pakke den godt ind i bagepapir og så sætte den i mini-ovnen ved 125 grader –
Jeg har en ide om at den ikke tåler for meget varme, så tror jeg æggemassen bliver tør –
men da min mand godt kan lide porretærte – skal det have et forsøg <3
pynter tærten med en tomat i skiver.
Jeg kan kun sige at det lykkedes at varme tærten – den var ikke så sprød som i går,
men var ellers rigtig god.

Kartoflerne skærer jeg i grove tern –
Varmer 1/2 cm olie på en stor stegepande –
Hælder kartoffelternene på og steger dem sprøde –
Drysses med salt inden servering (dette er en god anvendelse af en rest kartofler)
Serverer pommes salat-mayo til.
Hvis der er nogle kartofler som er kogt lidt for bløde til ovenstående river jeg dem og blander dem i en brøddej til bagemaskinen – så bliver hvedebrødet som et sigtebrød –
og det kan vi godt lide.   🙂

Salat-mayonaise:
Jeg rører en god mayonaise med creme-fraiche halvt af hver –
Jeg tilsætter tørrede krydderier (feks et blandingskrydderi) –
Jeg bruger et fra TIGER-butikken “mormors krydderisalt” – det giver salt, en snert af chili og grønne tørrede krydderurter – det kommer til at smage bedre end grillens

IMG_2963