Det er nu blevet efterår og jeg begynder at servere vinterretter, som grønlangkål, grød, supper osv 1 gang om ugen (eller 2) 😀 Hvis der er en rest af pasta eller ris tilbydes det som et alternativ – (måske er der en lille rest af en tidligere middagsret i fryseren.)
Mandag:……..Farsruller m kartofler og champignonsovs (kog kartofler til biksemad)
Tirsdag:……….Biksemad (rest af flæskesteg fra sidste uge)m spejlæg
Onsdag:……….Gryderet m pasta og salat
Torsdag:………Fiskepinde m ris og blomkål (den lysegrønne)
Fredag:………..Grønlangkål m brunede kartofler (kog kartofler til i morgen)
Lørdag:……….Snitzler med brasede kartofler og ærter
Søndag:………Forloren skildpadde m 1/2 æg og flute
Jeg mangler at købe fiskepinde – vil kun have dem af FISKEKØD, nogle er lavet som en jævnet masse med mel i (det kan altså blive FOR ringe) –
og så skal jeg købe forloren skildpadde – her køber jeg den i en plastkpølse, jeg synes den er bedre end den på dåse.