Madpandekager a la mexico m. ris


I går bagte jeg 12 pandekager af dej uden sukker og med havregryn i, det bliver en dej der mætter lidt mere og dejen er utrolig nem at have med at gøre.

150 g hvedemel
1 dl havregryn
2 spsk olie
3 æg —– Dette piskes godt sammen og tilsættes mælk undervejes så det bliver en passende lind dej, står den lidt (gerne natten over) bliver den endnu lettere at bage tyndt
(VI behøver dem altså ikke specielt tynde)

en kødsovs laves af 350 g oksefars, der brunes med 2 hakkede løg –
Der tilsættes et krydderipulver fra aldi (beregnet til tacos) + 1 ds hakkede tomater –
Kødsovsen koges godt igennem og kan tilsættes linser eller bønner,
Men DEM vil sønnen gerne være fri for 😀
Nu fyldes kødsovsen og lidt revet ost i pandekagerne, de rulles og lægges i et fad –
Ekstra ost drysses på og evt lidt piskefløde –
Så dækkes fadet og det sættes i ovnen ved 200 grader i ca 15 – 20 minutter

Serveres med kogte ris, majs, og en tomat – Jordbærkoldskål til dessert. <3

18362033_1285338214895608_262094801_o