Risene koger jeg efter verdens nemmeste opskrift,
Vægt behøver man ikke bare et mål – det kan være kop, lille skål eller målebæger.
Jeg bruger dobbelt så meget vand som ris –
2 målebæger med vand tilsættes 2 tsk salt pr l vand og bringes i kog –
tilsæt 1 målebæger med ris og rør rundt, når risen koger skrues ned og der kommer låg på.
Koger 20 minutter og de hviler 10 minutter = perfekte ris, der er løse men IKKE overkogte.
Koteletter i fad
Man kan starte med et lag finthakket grøntsager der er brunet på panden,
og lagt i et ovnfast fad –
*Koteletterne bankes let og pensles med olie blandet med mexicokrydderi –
De brunes på panden til de er let gyldne, tages af og lægges i et fad –
1 glas champignon ristes på panden og hældes over –
1 ds hakkede tomater kommer også henover –
Der krydres med salt og peber og fadet sættes i ovnen ved 180 grader i ca 45 minutter.
(Imens koges risene),,,,
serveres med chutney, oliven og chilisovs <3