Hjemmelavet pizza


Man skal passe på ikke at overfylde sin pizza – de fleste pizzaer er bedst hvis de er enkle –
så kan der komme salat og dressing ovenpå bagefter – De unge her kan lide salatpizza 🙂

PIZZA:
Vi starter med bunden:
I en stor skål kommes 500 g mel
1/2 pk  gær
2 spsk olie
2 1/2 dl lunken vand
1 tsk salt

FYLD:
1/2 glas tomatsovs (jeg bruger pizzasovs m hvidløg fra LIDL) resten er frosset ned til næste gang.
10 – 12 cosktailpølser i skiver
1/2 grøn peber i fine tern
6 – 8 skiver chilipølse i fine tern
100 g revet ost

Det hele æltes sammen og stilles til hævning – til dobbelt størrelse (gerne længere)
Æltes igennem og rulles ud i en stor firkant på et stykke bagepapir i str med bagepladen –
Tomatsovsen smøres på helt ud til kanten –
Fyldet drysses på –
Og til sidst osten –
Pizzaen sættes i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Inden servering lægges strimlet salat og tomater på –
Der kommes lidt hvidløgsdressing på.

22712086_1830779520265540_866064479_o