Madpandekager med pasta og rødkålsalat


Mad-pandekagerne i dag bliver der snydt lidt med, men fyldet er det samme som planlagt.

Jeg har haft en meget dårlig nat og har nærmest minus-energi i dag ,så i stedet for pandekager bruger vi en pakke Tortilla Wraps  (hentet i Aldi)  – sønnen synes det “blev bedre og bedre” – nu begyndte det at ligne Durum-ruller 😀

Salat skal der til, og vi vælger Ice-Berg, agurk, tomat og peberfrugt og en dressing af yoghurt, krydderurter og hvidløg, smagt til med salt og peber.

Hvis man vil have rigtige mad-pandekager bager man 8 stk af en dej uden sukker  – 2 æg, 2 dl hvedemel og et drys salt, blandes med mælk ca 3,5 dl, til en passende tyk dej. bages på en ikke for stor pande i lidt olie. Disse rulles så med fyldet nedenfor , lægges i et fad og drysses med revet ost – sættes i ovnen ved 180 grader til osten er smeltet – serveres med  kogt pasta og en råkost af rødkål og valnødder og tynde snitter af et æble (her ville jeg piske dressing af honning, citron og vand.

FYLD TIL MADPANDEKAGER:

Vok-strimler af svinekød, der har ligget i en lage ( 1/2 glas rød sur-sød sovs), jeg har købt et par glas på tilbud . Godt 1/2 l FINT SKÅRET GRØNT – jeg har brugt porre, gulerod, lidt løg, pastnak og lidt hvidkål. Her kan hvidkål godt camofleres så “kålhadere” kan synes det er ok, det skal bare være fint-snittet eller groft revet, ligeledes klares selleri.

Først kommes lidt olie på panden og kødet brunes 2 minutter, så tilsættes grøntsagerne og steger med endnu 3 minutter, jeg tilsætter 1 dl vand, det fordamper væk men så brænder det ikke på – der bliver brugt meget lidt olie 😉   smages til med salt, peber og paprika og måske lidt hvidløg.

Ved serveringen rulles rullerne med lidt salat og lidt kød og dressing – lidt dressing drysses på rullerne og de serveres med ekstra salat.  FAST-FOOD men ikke så ringe endda

 

IMG_2341