KOGT MEDISTER MED ÆBLER:
Dette er en opskrift fra Lolle Frugt, som jeg har fået lov at bruge, den findes på deres hjemmeside www.lollefrugt.dk/
Kogt medister med æbler
½ kg medister
1 æble, f.eks Elstar, Bescoop+ 1 stort løg
50 g smør
Karry
40 g mel
5 dl. vand fra medisteren
Chutney
Medisteren koges i 20 min.
Løg og æbler findeles og svitses til løget er gyldent.
Karry tilsættes og svitses med i nogle min.
Vand og chutney tilsættes.
Melet drysses over og røres godt igennem.
Det hele koges op og smages til med salt og peber.
Medisteren skæres i passende stykker og lægges i et fad
Medisteren overhældes med sovsen og der serveres ris til
I ovenstående opskrift brugte jeg kun det halve smør og der bruges ca. 1 spsk karry efter smag, 40 g mel er godt 1/2 dl – jeg serverede chutney til i stedet for at komme i sovsen, min var en blommechutney – da jeg har en del hjemmelavet fra i efteråret.
———————————————————–
LØSE RIS:
Risene koges efter brugsanvisningen på pakken der er meget forskel alt efter hvilken type man køber
————————————————————
En salat af revet gulerod, ananas og lyse rosiner passer fint til <3
————————————————————
Vi fik også brød til <3