Disse sandwich-boller slår Take-Away.
Min voksne søn på 19 og hans kammerater på 18-20 år synes de er fantastiske – de ringer gerne hjem og “afbestiller” maden hjemme hvis der er udsigt til dem her hos os 😉
Til os vælger jeg de store sandwichboller fra bagerafdelingen – men er vi mange fungerer de lidt billigere fra “Kohberg” skam fint.
Jeg bruger rester af forskellig steg fra fryseren – Når der steges steg her i huset, steges rigeligt, overskuddet lægges i mindre portioner i fryseren.
Ofte er svinekam, nakkekam, hamburgerryg, skinke og kalkunbryst på tilbud, dette kan så blive til aftensmad og nogle pakker til “hjemmelavet fastfood”.
Det vi bruger i dag er et stykke flæskesteg fra i forgårs, og et stykke hamburgerryg jeg kogte i går.
——————————————–
Sandwichbollerne lunes og smøres med dressing,
herpå lægges iceberg-salat,
herefter tyndtskåret kød,
rødkål,
syltede agurker
OG låget på – dette er den klassiske flæskestegsandwich – rimelig enkel men god.
Den med hamburgerryg får
iceberg-salat
kød
LIDT mayonaise
Tomatskive, agurkeskiver og forårsløg
OG låget på
Der er mange muligheder, men enkelt med gode råvarer er godt,
ketchup, sennep, remoulade og ristede løg hører til en hotdog,
MEN kan man ikke leve uden sååååå.
——————————————–
DRESSING:
Mayo – gerne let-udgaven røres med en god sennep efter smag, den skal smage af noget uden at være skarp.
Vi bruger ofte en grov honning-sennep, den er god til dressinger, men en almindelig taffelsennep kan også bruges (så vil jeg tilsætte 1 spsk honning)
———————————————