Mandag…………………….Æggekage
Tirsdag……………………..Gratin med rester fra søndag, hertil pastasalat med kikærter
Onsdag……………………..Hjemmelavet Medisterpølse medstuvet hvidkål og kartofler
Torsdag…………………….Koteletter med ris, salat og paprikasovs
I weekenden er manden og jeg alene hjemme, så jeg tror vi skal have vegetarmad, DET bryder sønnen sig ikke om, men vi andre kan godt lide det, så det finder jeg ud af senere. Jeg spiser personligt ikke meget kød og i perioder spiser jeg en kost uden kød og fisk, men med æg , ost og mange grøntsager, det kalder jeg for “luksusvegetarisme”.
Jeg synes at jeg efter en periode med den grønne kost får mere energi og overskud, samt mindre ledsmerter, om det er sandt – det ved jeg ikke – men usundt er det heller ikke – en “bivirkning” er at jeg gerne får vægten reguleret med 2-5 kilo efter sådan en månedstid . 🙂
Når jeg har skrevet Hjemmelavet Medisterpølse på , er det fordi min mand og jeg for et stykke tid siden lavede medister og på et senere tidspunkt vil jeg give opskriften. Det er da et arbejde, og man kan da bare købe den man synes om, men den man selv laver, bliver god og man ved hvad der er kommet i hvilket jeg sætter stor pris på.
Jeg skal bruge kikærter tirsdag så jeg sætter dem i blød i dag. De skal i blød i rigeligt vand, vandet skal stå 5 cm over ærterne, så skal de i morgen skylles og koges i rent vand til de netop er møre men ikke overkogte så smager de lidt af nødder. Bliver der flere end man skal bruge fryses de ned i små portioner så er de klar til salat eller en grøntsagsgryde a la en indisk curry (det var måske en ide til weekenden).