Frikadellerne var fra fryseren, men er lavet efter min opskrift på slagterfrikadeller
Dette er gode frikadeller til frysning og det er rart at have noget hurtigt i fryseren.
Jeg pakker mine i små poser med 3 i hver pose, så passer det med 1 pose til frokost og 3 poser som i dag til aftensmad.
Rødkålen i dag kom fra et færdigkøbt glas – da der ikke var mere af den hjemmelavede i fryseren 😉
Jeg har tøet frikadellerne op og de er sat i ovnen ved 180 grader i en bradepande – jeg vender dem et par gange – de skal stå 10 – 15 minutter – de skal være rigtigt gennemvarme.
Sovsen laver jeg af 1 spsk smør – 1 spsk mel – 1/2 tsk boullion-pulver –
det koges op og spædes med ca 2 dl mælk/vand –
farven justeres med kulør og sovsen smages til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler og franske kartofler.
Vi fik 1/2 blommetærte m. flødeskum til dessert – så var der rørende enighed om at der ikke behøves grøntsager – de franske var jo stegt i SOLSIKKEOLIE og der var BLOMMER på desserten 😉