Hos os er det blevet koldt, det er ikke meget sne vi har – men vinden gør det rigtigt koldt 🙂
Jeg tror der serveres en suppe med kødboller, i løbet af ugen –
Jeg har en røget kylling den vil jeg også have brugt –
Måske det bliver fredag, det er min fødselsdag og jeg kan lide kogt røget kylling-
Denne er fra slagteren i SUPER-BRUGSEN i Sakskøbing, den er hjemmerøget i brugsens eget røgeri, hvor de også ryger feks. skinke, bacon og egne pålægspølser.
Vi har et par dage hvor det skal gå stærkt, men det har jeg valgt at planlægge mig ud af.
Brød om tirsdagen er udemærket aftensmad, vi kan lide det .
Mandag:……..Æbleflæsk (af bacon) og kartoffelmos – (“mormor-mad”)
Tirsdag:………Skal jeg på sygehus til kontrol, så det bliver brød til aften
Onsdag:………Vi har lidt travlt, så det bliver kyllinge-dippers/nuggets, kartofler + salat
Torsdag:……..Pølser m nudler og grønt. – (den lynhurtige)
Fredag:………. Røget Kylling m kartoffel-røsti og ærter – Is til dessert -(Fødselsdag)
Lørdag:………..Pasta og kødsovs – (Vores “resteret” i denne uge)
Søndag:……….Forloren hare, æbler m gele + kartofler (Livret hos alle 3)
Jeg skal købe mælk (vi burde have en ko i baghaven) chilisovs, salat, kartoffel-røsti og ærter.
Kød, brød, pålæg og smør har jeg stadigt i fryseren fra JUL (nu nyder jeg godt af, at jeg åbenbart troede der blev hungersnød sidst i 2015)-
Is, gele osv har jeg også – Mine egne boller er der i fryseren, MEN jeg skal have købt til at lave lagkage Fredag OG Lørdag (min veninde kommer med sine 2 småpiger).