Medisterpølse og stuvede gulerødder og kartofler


Ca 500 g medisterpølse koges (det gør jeg ALTID, så skal den kun brunes pænt) –
Jeg køber medisterpølsen i økonomipakker på tilbud –
så koger jeg den og fryser den ned i poser, klar til brug – det sparer tid 🙂
Steges/brunes på panden til den er pæn brun.

I dag serveres der stuvede gulerødder m timian til:
En passende mængde gulerødder (her 400 g) –
skrælles og skæres i stave (det ser pænt ud) –
De koges i letsaltet vand og drypper af –
Der laves en stuvning af 25 g smeltet smør, 2 spsk hvedemel og 2dl mælk/fløde –
halvt mælk/fløde gør stuvningen mere cremet – der kan justeres med koge-vand fra gulerødderne –
Smages til med salt, peber og timian (evt tørret) –
Nu dufter det – derfor kan jeg så godt lide timian i min mad –
Når noget både får det til at dufte og smage godtOG det så også pynter –
Så er der vel intet at betænke sig på.

Kogte kartofler og syltede rødbeder serveres til, og af hensyn til sønnen små tomater –
HAN prøver ikke gulerødder der er kogte (kun rå).

IMG_3014