Farseret kylling med halve kartofler + ærter


Halve store kartofler pensles med  halvt smør/olie, drysses med salt og lidt krydderurter –
Bages i ovnen ved 180 grader i mindst 45 minutter – måske mere
De kan dækkes hvis de bliver for mørke men de skal være møre.

Ærterne er fra frost – de skal blot koges op og hvile lidt.

Farseret kyllingebryst:
I 2-3 store kyllingebryster (alt efter størrelse) skæres hul fra enden (som en lomme).
Fyldes med en fars kørt i  køkkenmaskine/minihakker af:
1 kyllingebryst – 1 lille løg – salt og peber – 1 stort æg , der behøves ikke mel og mælk –
Jeg vil tilsætte 1/2  finthakket rød peber.
De steges gerne under låg i ca. 40- 45 minutter (sammen med kartoflerne)

Behøver ikke sovs, da jeg serverer kryddersmør til kartoflerne

Vi fik en rest salat fra i går til.

IMG_3016