Da en ekstra ung mand lige meldte sig til spisetid, blev vores pølser lige udvidet med en pakke cocktail-pølser, så var der mad til alle og det sker tit her at vi er en ekstra eller 2 til middag.
Det er som regel unge mennesker der lige vil have glæde af et måltid hjemmelavet mad.
De er studerende, ikke kræsne og de er velkommen hos os. Det skaber liv i huset og det kan jeg lide.
Men det er den Lynhurtige middagsret i dag:
Jeg startede med at skære 7-8 dl grøntsager i tynde strimler –
Heraf var halvdelen hvidkål, så var der en stor gulerod, 2 stilke blegselleri og en porre –
Guleroden i tændstikker, sellerien i små tern (så er den camoufleret 🙂 ) – Porren blev flækket og skåret i tynde skiver.
25 g smør smeltes i en gryde – grøntsagerne + 1 spsk tørret persille kommer i –
de vendes godt rundt og der tilsættes 1/2 dl vand, låg lægges på og det damper nu til det er mørt – tilsidst tages låget af og væden dampes væk (hos mig var der ikke meget) –
Krydres med salt og peber.
Nudlerne kommes i kogende vand koger 4 minutter – drypper af og serveres.
De stegte pølser var 3 kæmpepølser, købt i LIDL, de er fra firmaet DULANO – de er gode og fås som “almindelige” pølser og som kylling/kalkun-pølser –
Jeg laver nogle snit i skindet så revner de ikke på panden – I dag blev der udvidet med 1 pakke cocktailpølser – serveres med chilisovs + ketchup