Jeg har i formiddags kogt en rullepølse –
Min mand og jeg er enige om at rullepølse skiveskåret og i plastikpakninger,
er noget af det værste pålæg man kan få –
HVORIMOD en hjemmekogt rullepølse er noget det bedste –
simpelthen i hver side af skalaen dårlig – mega god –
Jeg snød – jeg har købt en ukogt rullepølse fra slagteren i Super-Brugsen,
de er magre og krydret –
Når man køber dem er de sprængt i salt-lage altså lige klar til at koge.
Jeg kogte min rullepølse i knap 1 1/2 – 2 timer.
Så skal sådan en i pres –
Jeg lægger bagepapir i en bageform – lægger pølsen i formen –
OG sætter en anden form ovenpå –
Der skal pres på, så jeg spænder det sammen med 2 strips fra værkstedet –
Så kommer formene i køleskabet og når den er gennemkold kan den deles i 4 stykker,
og de 3 bliver lagt i fryseren – 1 i køleskabet mums.
Man kan diskutere om det er dyrt pålæg –
Det synes jeg ikke – jeg gav 55 kr på tilbud lige efter jul –
og den har så ligget i fryseren til nu –
Der bliver 4 pæne stykker rullepølse i en super kvalitet (ca 14 kr pr stykke) –
Det er ikke dyrere end en skiveskåret, og det her har man lyst til at spise –
Her vil vi hellere spise 1 god skive pålæg på vores brød,
fremfor flere skiver der ikke smager af noget –
Men det er jo en smagssag 🙂
JA denne pølse er da til at blive glad i låget af – blot med nogle rå løgskiver eller rødbede.