Gisou m ris og råkost


GISOU (også kaldet karrykål)

250 g hakket oksekød 3-6% (det er nok til 4 pers)
1 hakket løg
3-4 dl vand (kålen afgiver også væske)
1 bouillonterning
300 g fintsnittet hvidkål
1 stor revet pastinak
(Her kan der tilsættes 2-3 gulerødder i tynde skiver)
karry efter smag
salt og peber
evt. chili

Jeg bruner kødet godt –
tilsætter grøntsagerne og vender det godt rundt –
tilsætter 1-2 tsk karry,  måske mere 🙂  –
Kog det godt sammen ( hos os skal det være helt mørt) –
Smag til med salt, peber og evt chili –
Her kommer vi selv chili på da der er forskellig opfattelse af  HVOR meget 😉

Her bruger jeg ikke gulerødder i min GISOU, da jeg hellere vil have en råkost af revet gulerødder til sammen med løse ris  (det giver nogle kontraster i konsistenser).

Serveres med flute, løse ris og revet gulerødder.

IMG_3136