1/2 cremefine til piskning 19%
3 æg
45 g sukker
lidt flydende sødemiddel + evt lidt karamelekstrakt (kan købes i mange supermarkeder)
Æggehvider piskes MEGET stive og piskes så SEJT med halvdelen af sukkeret –
Æggeblommer piskes med det resterende sukker + 2 spsk af de piskede hvider så bliver det en tyk “råcreme” –
Cremefine piskes stift og smages til med sødemiddel og feks karamelaroma –
Æggesnaps + “flødeskum ” blandes med et piskeris og de stivpiskede vendes i tilsidst –
hældes i en boks og stilles i fryseren efter ca 6 timer er der karamelis
Først et billede af de piskede ting og dernæst et billede af den blandede is-masse
som man kan se er der ikke så meget fløde i – men den blev let og luftig alligevel.
Hvis man ønsker det kan der tilsættes dobbel så meget cremefine 1/1 og et par spsk sukkerfri marmelade med nogle dråber rød frugtfarve, blev det en meget fin jordbæris.