Brændende kærlighed på den lidt sundere måde


Brændende kærlighed er en af mine livretter –
Fed bacon og masser af  kartoffelmos er IKKE det sundeste –
Så jeg laver den lidt anderledes UDEN at det går ud over smagen 🙂

KOGTE RØDBEDER:
Rødbeder koges i ca40-60 minutter efter størrelse
Overhældes med koldt vand så kan skindet let fjernes
De smager godt selv om de ikke er syltet og er sundere
En rest smager godt til en rødbedesalat

KARTOFFELMOSEN:
Kartofler + hvide rodfrugter(selleri, pastinak og persillerod)
skrælles og skæres i tern i forholdet 1/3 del rodfrugt + 2/3 kartofler
(jeg bruger gerne halvt af hver)
koges godt møre og moses -(kan tilsættes lidt minimælk hvis den virker meget fast)

BRÆNDENDE KÆRLIGHED:
Enden af skinken fra i går + et par skiver fra i går
Blev skåret fri for kanter og skåret i små tern –
2 løg skæres i små tern –
1/2 squash skrælles (så er den kamufleret 😉  ) –
den skæres i små tern
Først rister jeg skinketernene i lidt fedtstof (1 spsk) og de tages af
Løg og  squash steges  på panden, jeg tilsætter lidt vand ca 1 dl og lader det simre mørt, så lader jeg vandet fordampe og tilsætter kødet – det varmes godt igennem og serveres med mos og rødbeder.

Nu er der en fedtfattigere udgave af  en klassiker:

IMG_3171