I dag var det fiskedag – det er måske ikke så populært men lavet på den rette måde er det bestemt værd at smage på –
Her var valgt nudler som tilbehør og hvad der er MEGET VIGTIGT – grøntsagerne var sprøde stadigvæk det må IKKE blive sjasket (hellere stege for lidt end for meget) 😀
1 stort stykke laks (ca 500 g) skæres fra skind og ben og skæres i store mundrette bidder –
1 stort løg skæres i mindre stykker –
1/4 rød + grøn + gul peberfrugt skæres i strimler i passende størrelse –
1 dl perleløg fra frost –
1 dl edamame-bønner fra frost –
Salt og peber –
1 spsk olie og 1 dl vand
Løget og fisken ristes (ikke brunes) i olien i en vok eller en pande med lidt høje sider ca 3 minutter –
De øvrige grøntsager kommes ved og svitses med –
Vandet tilsættes og der svitses ca 5 minutter, til fisken er gennemstegt MEN stadig blød –
Der smages til med salt og friskkværnet peber –
Da jeg har nogle store krydderurter i drivhuset, tog jeg lidt salvie, basilikum og koriander, hakkede dem og dryssede dem på halvdelen (sønnen anser det for at være græs 🙂 )
Serveres med kogte nudler og sød chili til evt at dyppe fisken i.