Kødsovs RAS EL-HANOUT m ris


Denne ret egner sig til at blive lavet i større portion og så blive frosset ned –
Det er rart med NEM mad i en travl hverdag (passer fint til pitabrød, kødterte og lignende)

KØDSOVS RAS EL-HANOUT
Ras el-hanout er en karryblanding fra LIDL –
Den giver en duft af Marokko i køkkenet –
Den er perfekt til lam, kylling og som her hakket oksekød –
JEG vil ikke bruge den på grill da der er karry i og karry har det med at brænde på ,
brændt karry smager IKKE godt 🙂
Jeg tilsatte lidt ekstra frisk koriander, da retten var færdig (her elsker vi koriander)

250 g hakket oksefars ristes på panden (det er nok kød til pastasovs, millionbøf, karrykål osv)
2 gulerødder der er groft-revet
1 stort hakket løg
1,5 spsk Ras el hanout (krydderiblanding)
her kan tilsættes yderligere grøntsager, men vi får dem i salaten
Grøntsagerne tilsættes til det svitsede kød og der tilsættes 2 dl vand –
det småsnurrer nu i ca 20 minutter
smages til med salt og grov peber.
drysevt med friske krydderurter ved servering.

Serveres med ris og salat

Salaten blev en melonsalsa med krydderurter:
melon, agurk og peberfrugt skæres i fine tern –
blandes med fintsnittede basilikumblade –
overhældes med en dressing af lidt citronolie, sukker, salt og et drys chiliflager (kun LIDT)

13689381_1243145805695584_533569764_n