Jeg fortsætter med at gøre det enkelt (for mig) – skal først have stingene i foden fjernet først i næste uge –
Hamburgerryggen har jeg et stykke der ER kogt i fryseren (skal kun glaseres)
Tirsdag laver jeg kødsovs så der også er til lasagnen torsdag
Onsdag bruger jeg en pakke oksebryst (en såkaldt pakke pålægsrester – 14.95 for 400 gram) kig i kølemontren, af og til er der pakker med reelle endestykker.
Fredag – Lørdag og Søndag er ikke så besværlige – “de 2 andre” kan hjælpe lidt til 🙂
Kødet har jeg købt og det ligger i fryseren til hele ugen
Tørvarerne har jeg købt rigeligt ind af og grønt har jeg i haven.
MANDAG:……..Glaseret Hamburgerryg m grøntsager
TIRSDAG:………Pasta og kødsovs
ONSDAG:……….Oksebryst m. æbler+løg i karry og løse ris (meget nemt)
TORSDAG:…….Lasagne m salat.
FREDAG:……….Krebinetter, kartofler og revet gulerod
LØRDAG:……….Brød, bøf m spejlæg og bacon (ren weekend-hygge)
SØNDAG:……….Forloren hare m halve æbler m gele