Råkosten er revet gulerod ananas-stykker -rosiner der har ligget lidt i blød (i ananas-saft)
Kartoflerne var fra frost de hedder Patatas Bravas og er forkantede og med rosmarin – de smager godt og kan ordnes både i ovn og på panden, JEG brugte ovnen for ikke at tilsætte mere olie.
Hamburgerryggen var kogt, det var et stykke jeg havde lagt ned sidst – så det blev tøet op og smurt med 1/2 dl farin – 1/2 spsk sennep – 2 spsk ketchup _
Denne blanding smøres ud over hamburgerryggen og der drysses med 1 spsk rasp –
Sættes i en 180 grader varm ovn i ca 15 minutter –
TIP: denne blanding passer til mit lille stykke ellers laver man dobbelt af “smørelsen”, den passer også til et stykke steg af nakkekam eller et stykke kamsteg der er ridset ned i fedtet.
Jeg stte 2 fade ind så kartoflerne kom ind ved siden af – sparer arbejde og HER behøves ikke sovs – vi får lidt chili-mayo til kartoflerne –
Er der lidt smeltet ved hamburgerryggen kan det også røres i mayoen.