Glaseret hamburgerryg m kartofler (frost) og råkost


Råkosten er revet gulerod ananas-stykker -rosiner der har ligget lidt i blød (i ananas-saft)

Kartoflerne var fra frost de hedder Patatas Bravas og er forkantede og med rosmarin – de smager godt og kan ordnes både i ovn og på panden, JEG brugte ovnen for ikke at tilsætte mere olie.

Hamburgerryggen var kogt, det var et stykke jeg havde lagt ned sidst – så det blev tøet op og smurt med 1/2 dl farin – 1/2 spsk sennep – 2 spsk ketchup _
Denne blanding smøres ud over hamburgerryggen og der drysses med 1 spsk rasp –
Sættes i en 180 grader varm ovn i ca 15 minutter –
TIP: denne blanding passer til mit lille stykke ellers laver man dobbelt af “smørelsen”, den passer også til et stykke steg af nakkekam eller et stykke kamsteg der er ridset ned i fedtet.

Jeg stte 2 fade ind så kartoflerne kom ind ved siden af – sparer arbejde og HER behøves ikke sovs – vi får lidt chili-mayo til kartoflerne –
Er der lidt smeltet ved hamburgerryggen kan det også røres i mayoen.

14010007_1036092119820220_804418557_n