Pebersovsen er en flaskesovs – denne skulle blot varmes, men JEG tilsatte 1 dl mælk.
Blomkålen var rester fra 2 hoveder 1/2 gult + 1/2 lysegrønt – de er pæne –
Jeg skar dem i mindre buketter og dampede dem 10 minutter.
Jeg skrællede lidt kartofler og kogte dem som vanligt.
Den forlorne hare blev pakket stramt i bagepapir, smurt med 1 tsk smør –
Lægges i en ovn ved 125 grader i 15 – 20 minutter, herefter skrues op til 200 grader og den får 5 minutter mere.
Denne måde bruger jeg til alle kødstykker der skal varmes –
Når jeg gør sådan bliver der ikke skorpe eller hårde mørke skorper på kødet –
Og det bliver ikke tørt 🙂
Nu var min HARE en 1/2 fra fryseren, men her er opskriften
FORLOREN HARE:
500 g oksefars, 2 dl rasp, 1,5 dl mælk, 1 æg
salt og peber (der skal en del salt og peber i)
jeg tilsætter 1 tsk stødt ingefær, det smager godt i fars.
I dag ælter jeg af 1 kg oksefars, så er der 1/2 til fryseren (den fryses færdigstegt)
Alt æltes sammen til et fast brød og der lægges bacon på –
hæld 1,5 dl vand ved –
Sættes i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.