Det man bestiller som take away, kan ofte laves hjemme i køkkenet lige så hurtigt som at bestille og vente på at få leveret/selvhente.
Mange ting findes i dybfrost i ganske gode udgaver, så skal der blot lidt salat og som her koges lidt ris til. Jeg bruger kebab-kød, kyllinge-kebab, forårsruller, frossen kogt hønsekød (tarteletter og vok-retter), skinkestrimler og bacontern (pizza og pastaretter) – ALT kan laves rimeligt hurtigt.
I dag var det forårsruller der kommes i en varm (200grader) ovn til de er pænt gyldne – vendes undervejs – her var 2 slags, klassikeren og en med lidt flere grøntsager (LIDL) –
her kan vi lide ris til samt en salat – det balancerer også måltidet ernæringsmæssigt.
Salaten var iceberg-salat, majs, halve cherrytomater og agurketern +
1 færdigkøbt dressing.
Vi fik en kold øl til i aften (en god fra tjekkiet)
Så var der dømt Take away 😀