Broccolitærte:
Broccoli”buketter” får et opkog og drypper af
Dejen laves af 2oo g hvedemel (Halvdelen kan være fuldkornsmel)
100 g smør + 1 æg + 1 drys salt –
Dejen smuldres og æltes sammen – kan nu hvile, jeg ruller den ud med det samme og beklæder en tærteform (24-26cm)-
broccoli og 1/2 pakke skinketern lægges på og der drysses med lidt revet ost –
Rester af dejen lagde jeg på i et “gitter”
Til sidst piskede jeg 2 æg + 1/2 dl fløde med en gaffel og hældte den ned i hullerne.
I ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter
Pastasalaten var snittet spaghetti (fra i går), ærter og majs fra fryseren og nogle tomatbåde.
Da sønnen IKKE spiser broccolitærte kom der 1/2 pakke skinketern i salaten –
Så er det en måltidsløsning ( 1 rest kan bruges som en frokost-ret på arbejdet- her får hønsene det, så det spildes ikke OG de kvitterer med æg)
Kartoffel- tortilla er en færdigkøbt fra lidl den skal blot steges /varmes på en pande
Brød serveres til