Krebinetter, ovnstegte kartofler, gulerødder & ærter og pebbersovs.


Krebinetter er hakket kalv og flæsk formede som bøf og vendt i rasp-
Nogle panerer i både æg og rasp MEN DET SUGER MEGET FEDT,
så det gør vi ikke –
Vi kan faktisk også bedre lide at paneringen er tyndere end den skorpe der bliver af æg+rasp-paneringen.-

800 g hakket fars formes til 8 krebinetter der trykkes godt lidt ned i rasp på begge sider –
Steges i halvt smør, halvt olie  ved lige under middel varme til de er fint gyldne –

Disse kartofler er sønnens yndlingskartofler, han bryder sig ikke om kogte kartofler –
De er faktisk nemmere end at bruge frosne kartofler OG er en væsentlig bedre kvalitet –
TIP: Man kan koge til flere gange eller bruge en beregnet rest fra dagen før (der kan også bruges skrællede kartofler)

Starter med at koge en pose små kartofler m skræl –(koger1/2 gang mere end vi skal bruge i dag da jeg skal have til kold kartoffelsalat fredag)ger De skæres over og lægges i en plastpose med 2 spsk olie, salt peber, paprika?, krydderurter eller hvad man synes – jeg brugte 1/2 spsk  blandingskrydderi med knust hvidløg og røget paprika,( fra grønthandleren) – Her bruger vi tit  bare groftkværnet salt + peber fra kværn.
Væltes lidt rundt og lægges på bagepapir i bradepanden –
Kommes i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter –

Pebersovsen er et brev der piskes ud i vand og koges op til en TYK sovs –
koger igennem under piskning og tilsættes tilsidst 1/2 til 3/4 dl mælk –
Så er der ikke så meget fedt, men stadigt masser af smag 😀

19204855_1320876438008452_198245401_o