Mandag:::::::::::::: Nuggets m pasta og grønt
Tirsdag::::::::::::::: Aspargessuppe m boller + brød
(jeg skal bage)
Onsdag:::::::::::::::Pølser m brød (brødene bages tirsdag)
Torsdag:::::::::::::: Italienske kødboller m pastaskruer
Fredag::::::::::::::: Hakkebøf m bearnaise, kartofler og ærter
Lørdag:::::::::::::: Svensk pølseret (manden og sønnen kan lide det ikke jeg)
Søndag::::::::::::::Fødselsdag
Denne uge mangler jeg oksefars til bøf og frosne ærter –
Det er faktisk hvad jeg mangler, bortset fra mejerivarer (ca 10 l mælk, 2 pk ost/ugen)
Så skal jeg have noget frugt og grønt, jeg ved ikke hvilken slags det afgøres af hvad der er i boderne i løbet af ugen, men i øjeblikket er der fine nye squash + gulerødder og løg,salat og tomat har vi selv i haven/drivhus – 1 skål frugtgrød vil jeg også lave (det kan vi godt lide)
Selvfølgeligt er der andre ting der skal købes men jeg handler kolonialvarer 1 gang om måneden – såsom 10 kg hvedemel og 6 kg blandingsmel til bagemaskinen – sukker,salt, olie og alle dåsevarer handles også den ene gang om måneden – ligeledes saft, pålægchokolade og frugtpålæg – under mdl. indkøb hører også papirvarer, plastposer og rengøringsmidler –
Det bliver gerne 2-3 stor kasser men sådan er det mest praktisk for os og vi kan altid lave et måltid mad ud fra det der er i skabet.
Pålæg bruger vi ikke meget – vi bruger rester fra aftensmaden, tomat, æg, banan, rosin og frugtpålæg.
Brød bager jeg mest selv (ofte har vi et ekstra i fryseren)