Pastagryde m skinke og flute er altid et hit –
Både hos de unge og hos børnebørnene.
1 pose pasta koges som beskrevet på posen –
Der er meget forskel på minuttallene –
Og her må de hellere koges 1 minut for lidt end for meget 🙂
I dag blev 2 hakkede løg svitset i lidt smør –
Tilsættes 1 1/2 dl ærter + 1 1/2 dl majs fra fryseren –
Her kan tilsættes MANGE flere grøntsager –
Men sønnen siger DET SKAL JO IKKE VÆRE VEGETARRET VEL
Der tilsættes så 1 madlavningsfløde og det koges op –
Til sidst varmes 1-2 pk skinke i tern i sovsen sammen med en passende mængde kogte pasta.
Der kan bruges rigtig mange forskellige grøntsager alt efter smag OG HVAD DER ER I GRØNTKASSEN, småt udskåret eller revet (feks. squash og græskar) kan de rimeligt nemt snurres møre (det ser godt ud hvis der er lidt farve på).
Mængden af pasta må man se sig til rette med – nogle gange er det nok med halvdelen af en pose, andre gange skal der mere i – meningen er at “sovsen” skal omslutte pastaen, MEN pastaen skal ikke sejle i væde.
vi serverer en salat til + flute (så er det muligt at få lidt flere grøntsager) 😀