Forloren hare m tilbehør


FORLOREN HARE m tyttebær

1 pakke  (500 g) oksefars men jeg bruger også  kalv og flæsk æltes i en skål med: 1 æg, 2 dl mælk, 1 tsk salt, lidt peber og 1/2 tsk stødt ingefær – der æltes rasp i ca. 2,5 dl måske lidt mere, det skal blive et fast farsbrød – der lægges baconskiver over  hele “brødet” – det lægges i en lille bradepande og der tilsættes 1 dl vand.

Hvis man startede med at tænde ovnen skal det sættes ind i den varme ovn og stege 45-50 minutter. Hvis ovnen er kold skal det have ca 60 minutter.

 

SOVSEN:
Den laves af skyen fra haren.
Skyen  (ca 2,5 dl) hældes i en kasserolle og 1 spsk hvedemel piskes helt ud heri –
Koger op og småkoger et par minutter under piskning –
Smages til med salt og peber og justeres i farven med en dråbe kulør –
Kan tilsættes en  smule mælk eller fløde –
Det smager skam godt MEN DET GØR VI IKKE MERE  ?

 

Vi fik bønner, brunede kartofler og hvide kartofler fra haven (dejligt billigt)
Mine små kartofler er fine MEN de hvide er begyndt at koge ud – der er ikke så mange tilbage så det bliver til kartoffelmos <3

20862335_1382157815213647_2042178924_o