Madpandekager m krydret kødsovs


Madpandekager kan laves af hjemmelavede pandekager uden sukker (det gør jeg for det meste) – MEN de kan også laves af færdigkøbte tortillas.

Kødsovsen er 250 g hakket oksekød der brunes godt på panden, med løg og evt hvidløg.
der tilsættes revet/hakket grønt efter ønske (her squash, gulerod + en rest spidskål)
Der tilsættes krydderier og evt tomat –
Det kan sagtens være uden tomat -evt med mange krydderurter evt. en god karrysmag/pasta

Pandekagerne rulles med fyld og lægges i et fad –
Der hældes en hvid sovs over (kan udelades) og drysses m rigeligt ost –
Dæk dem med folie/bagepapir (så bliver de ikke sprøde på kanterne) –
Sæt dem i ovnen til de er gennemvarme og osten smeltet og server med brød m. kryddersmør

20906955_1383023498460412_409805342_o