Mandag: Kyletter m dampede grøntsager (JEG trænger til grønt efter weekendens fast-food – men jeg har været til weekend-strik)
Tirsdag: Jeg koger hønsekødssuppe til 2 dage ( vil gerne have tid til lidt andet onsdag)
Onsdag: 2. dags suppe
Torsdag: Spaghetti og kødsovs (sønnens favorit)
Fredag: Kødrand m stuvede ærter og gulerødder
Lørdag: Pizzasnegle og råkostsalat
Søndag: måske rugbrød og lidt rester
_Jeg har det meste i fryseren og i mit køkkenskab, så det bliver en lidt nem uge –
Vi fortsætter projekt oprydning i haven + hønsegård, hvis det bliver vejr til det.
Det er efterår og vi kan lide suppe. Jeg har en øko-kylling i fryseren + et par kraftben så der kan blive en god kraftig suppe. Grøntsagerne køber jeg ved den lokale bod så de er friske.
Hvis jeg får lyst bager jeg lidt brød