skinkemignon på grøntsagsbund m. ovnstegte kartofler


3/4 l grøntsager i “suppetern” (Her 2 pastinakker, 1 tynd skive sellere, 1 løg, 3 gulerødder)
1 meget stor fast (konference)pære m skræl men skåret i små tern (som grøntsagerne)
1 skinkemignon (Krydret fra REMA 1000 – de koster 25 kr og rækker til 4 voksne)

Kødet brunes i olie/smør på panden – Tages af
Grøntsgerne brunes nu på panden (i det fra kødet) –
Til sidst tilsættes pæretern – frugten giver sødme og er med til at karamelisere grøntsagerne –
Kødet lægges ned i grøntsagerne der tilsættes 1 1/2 dl vand og krydres med salt, peber og paprika. -Låg lægges på og det småsnurrer ca 20 minutter til kødet føles fast –
lidt dampet broccoli lægges i siderne .

Ovnstegte kartofler:
Det er kogte kartofler der skæres igennem og lægges på en bradepande m. bagepapir.
De dryppes med olie og krydres efter ønske –
Sættes i ovnen v 200 grader i ca 15 minutter – vendes og sættes retur 10-15 minutter igen.

Jeg koger ofte flere kartofler når vi får kartofler – her hos os kan vi lide dem ovnstegte, brasede og varm og kold kartoffelsalat – så er forarbejdet gjort 😀

24140232_1472951982800896_915083649_o