300 g fuldkornspasta………
250 g frosne ærter…………..Tøs op
150 g tomater…………………Små dadeltomater der skæres i kvarte
1 bundt grønne asparges….Dampes og skæres i stykker
1/2 bundt dild…………………Hakkes
Lidt snittet forårsløg……….= det grønne drys der pynter
Skaldyr efter smag (jeg havde 125 g rejer + 125 g krebsehaler på frost + 1 pk panerede rejer)
Dressing
Olie
Citronsaft af 1/2 citron
Æblesirup
salt og peber
Jeg starter med citronsaften, tilsætter æblesirup, salt og peber, til sidst tilsætter jeg olie efter smag – æblesirup kan erstattes af eddike og en tsk honning.
der tilsættes den hakkede dild.
Salat til pynt (jeg bruger min yndlingssalat – feldsalat) samt de panerede rejer.
De panerede rejer skal i friture i ca 3 minutter og dryppes af på papir.
Jeg starter med at lave dressing og dampe asparges (og de skæres i stykker)
Jeg blander dressing, asparges og tomat
Pasta koges og når de er kogt tilsættes ærterne så de varmes –
Imens friteres de panerede rejer (eller de kommes i ovnen)
Vandet hældes fra Pasta – skaldyr og dressingen (med asparges og tomat) tilsættes
Det hele hældes i et fad og pyntes med de friterede rejer og lidt hakket forårsløg.
Serveres med flutes.