Kartoffelsalat, salat og stegte tykke pølser


Kold kartoffelsalat:

kogte kartofler skæres i skiver –
1/2 størt løg skæres i små tern –
1/2 bundt fintklippet purløg.
Det blandes i en skål og dressingen hældes over.

Dressingen til kartoffelsalat (passer også til en pastasalat)
2 dele ymer og 1 del mayonaise (er det den hjemmelavede er forholdet 3/1)
smages til med salt og peber fra kværn og i dag fik den 2tsk sennep –
piskes godt sammen og hældes over kartoflerne der omrøres.
Pyntes med purløg og tomat

(Hvis den står længere tid kan kartoflerne suge dressingen til sig, så rører jeg blot 1 spsk ymer i og rører rundt )

Salaten var en færdig pose salat fra Rema 1000

Pølserne var tyske bockwurst på dåse købt i Aldi (de er faktisk ret gode og i dag skulle det ikke være besværligt)
Pølserne blev prikket og stegt i 1/2 spsk olie på panden.

27650806_1534621046633989_1671040685_o