Broccolitærte, kalkunsnitzler, pasta og grønt


BROCCOLITÆRTE:

Denne tærte er fedtfattig, men smager godt,
jeg har lært at lave den hos vægtkonsulenterne for nogle år siden,
vi bruger den stadigt både til grøntsager og til æbler og pærer.
den er megalet og mislykkes aldrig 😉

Jeg bruger en lille form, da det kun er min mand og jeg der spiser tærte med grøntsager – sønnen ser ud som om det er giftigt  😀

150 g let-mayonaise (du læser rigtigt)
150 g hvedemel ( bruges 1/3 fuldkornsmel bliver den nøddeagtig i smagen)
Disse to ting røres/æltes godt sammen til en dej,
den presses bare ud i tærteformen i et passende lag.
Den kan forbages, men jeg gør det sjældent,
jeg lagde lidt broccoli (kogt fra i går) på
og tilsatte 2 æg pisket med lidt mælk.
Bages 35 minutter ved 200 grader så er den gylden.

Den ovennævnte portion er nok til 3 små tærter –
men dejen holder sig i en pose i køleskabet til i morgen,
Jeg brugte 1/3 i dag og resten bruges til en pæretærte i morgen.
Det glider bedre ned hos alle 3 🙂

Kalkunsnitzlerne er fra køledisken – skal bare steges på panden.

Pastaen er en snoet luksus-pasta (købt til halv pris i I30125683_1599290703500356_42616515_orma på lukketilbud)