Madplan for uge 26


I denne uge vil jeg have frisk fisk til aften (får tit røget makrel m røræg eller en skive røget hellefisk til frokost), så det bliver Torskekarbonader (af hakket frisk torsk fra fiskehandleren)
Ellers har jeg kigget dybt i fryseren – SKAL have tømt igen igen 😀
(F) betyder at jeg har kødet i fryseren 🙂

Mandag :…………Hakkebøf m løg (F)

Tirsdag :………….Pasta m kødsovs (F)

Onsdag :………….Pølsebiksemad (gode pølser i tern, løg i tern,  kartofler i tern) (F)

Torsdag :…………Kogt skinke m ærter og gulerødder (F)

Fredag :………….Torskekarbonader m. pebersovs – nye kartofler og melonsalat

Lørdag :………….Kyllingespyd m ris + salat (F)

Søndag :…………Skal vi til fødselsdag – Sønnen er hjemme han tager brød.

Kun  den hakkede torsk mangler jeg, den købes frisk, det er lidt dyrere, men er et af de steder det (efter min mening) smagsmæssigt kan betale sig – men det kræver en god fiskehandler, hvor der dufter af nystegte fiskefrikadeller og havvand 🙂  – hvis der lugter af fisk kan det være lige meget 🙁 Så kan man selv hakke en torskefilet fra køledisken.