Fiskefilet m bådkartofler, squash-tærte og hvidløgsflute


Fiskefiletter fra fryseren (tidligere købt på tilbud – jeg havde 2 poser med en rest i hver) resten bruges til frokost i morgen.

Bådkartoflerne er fra Rema – de skal i ovnen 25 minutter ved 200 grader vendes undervejs.

Hvidløgsflutene er også fra Rema de kom i ovnen til sidst.

Squash-tærten var det eneste der skulle bruges lidt tid på i dag og den er også hurtig –
Den skal blot vejes af i en skål og røres sammen med en ske –
op i et fad og i ovnen ved 180 grader i 40 minutter til gennembagt (afhænger af tykkelsen)
400 g squash,  1 revet løg, 4 æg, 125 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 100-125 g revet ost,  1,25 dl olie, salt og peber
Det hele røres godt sammen og hældes i en stor tærteform og bages ved 180 g i ca 40 – 45 minutter
Smager også godt på brød, skåret i tynde skiver med lidt mayonaise og tomat.
Serveres med en kold sovs af creme fraise rørt med masser af krydderurter (jeg tog en blanding af hvad jeg havde i drivhuset)  –
Jeg laver også den i 1/2 portion en gang imellem

38003643_1735887459840679_7747704793883213824_n