Jeg har feriegæster : sønnens kæreste er her i øjeblikket og i løbet af ugen kommer min nevø med sin datter på 9 – så slår de telt op i haven – det bliver da hyggeligt.
Vi finder nok på at skulle noget i løbet af ugen så aftensmaden kan udelades, skubbes eller byttes om 😀 – men det vi ikke får brugt kan jo bruges senere (fryseren er min ven)
MANDAG:…Fiskefilet og bådkartofler + squashtærte (f)
TIRSDAG:…Æggekage m bacon (har mange æg)(f)
ONSDAG:….Måske BBQ- kylling fra “guldkyllingen”
TORSDAG:..Skinke m pasta og “grøntsagspakker”(f)
FREDAG:….Tunsalat m æg
LØRDAG:….Hakkebøf bearnaise m nye kartofler(f)
SØNDAG:….Medisterpølse m nye kartofler og salat(f)
Så bliver der brugt lidt fra haven og en del fra fryseren – Normalt er jeg ikke begejstret for take-away, men de kyllinger jeg har sat på onsdag er gode (de er store, møre og saftige og de er ikke dyre (90 kr for en hel kylling)