Flæskestegsandwich


Burger med flæskesteg skal være med sennepsdressing, hjemmestegt flæskesteg, rødkål og agurker – herudover vil vi gerne have salat i -KETCHUP OG REMOULADE er udelukket – det hører til hotdogs 😀
Sennepsdressing:
1/2 mayo og 1/2 græsk yoghurt røre og smages til med kraftig sennep (skal smages men ikke bide på tungen)
Boller varmes (vi bruger grove rug-burgere) flækkes og der smøres dressing på begge dele –
Der lægges lidt salat – 2 stykker steg  – rødkål og agurkesalat eller syltede agurker = done, dette er en original flæskestegsandwich (men man er da velkommen til at putte alt muligt i men det ændrer de “rene” smage OG det er synd)

Lige godt 1 kg flæskesteg (her svinekam købt for lidt siden i REMA 1000 til knapt 30 kr/kg),
blev saltet og stegt med et stegetermometer  ved 200 grader i ca 1 1/2 time så passede stegetermometret på svinekød (mit termometer har symboler)
Den blev stegt i eftermiddags så den er lidt lun når vi spiser

37746039_2242477135762441_3669135516671934464_n