HAMBURGERKOTTELETTER:
Koteletterne er 1 cm tykke skiver af rå hamburgerryg – de paneres og stegess gyldne og sprøde – så er de færdige (Har lavet dem før og de er altid populære hos de unge mennesker).
———————————————–
PASTA koges efter pakken (jeg brugte farvede sløjfer i dag).
————————————————
GRØNTSAGER:
2 store gulerødder og 1 stor pastinak skrælles og skæres i tynde bjælker. 1 håndfuld rosenkål renses. Læg gulerødder i bunden af gryden, pastinak og rosenkål ovenpå. Så hældes 1 l bouillon på og de damper møre men med “bid i”.
—————————————————
TOMATSOVS:
1 dåse hakkede tomater hældes i kasserollen, der krydres med salt, peber on 1 spsk tørret oregano koger 5 min.
Her var ca halvdelen tilbage, den fryses ned i en boks til en kødsovs senere.
—————————————————-