Vi nærmer os med hastige skridt oktober så de dage der er med stille vejr har jeg tænkt at manden og jeg skal bruge på et par ture ud i det blå og haven trænger skam (som de fleste andres)også til en oprydning – Ellers har vi da som de fleste andre lidt hængepartier her og der, det er der vel i de fleste gamle huse, så vi tager den lidt med ro og laver det vi kan nå.
Sønnen skal til København et par dage – de dage bruger vi gerne til at få det han bestemt ikke kan lide – denne gang bliver det gule ærter (DER melder han pas; det meste andet smager han på).
Mandag:…….. Biksemad og spejlæg (har steg og kartofler fra lørdag) + marinerede rødbeder
Tirsdag:……… Brunkål med en”farsbombe” i (1 klump af rørt fars der bliver stegt med nede i brunkålen)
Onsdag:……… Gule ærter m nybagt brød (bager et i bagemaskinen)
Torsdag:…….. Panderet m bacon, broccoli og risnudler
Fredag:………. Veggie-burger som byg-sev-burgere
Lørdag:………. Forloren and m kartofler og bagte rodfrugter
Søndag:………. Små frikadeller m dampet grønt (jeg har en dampkoger, MEN det kan også være kogte grøntsager), rugbrød til (her stenalderbrød)