Æggetimbale med asparges og rejer


Denne ret er god som lettere aftensmad men perfekt som forret eller frokostret

ÆGGETIMBALE:
ca 500 g let-kogte grøntsager her broccoli,( kunne være gulerødder i stænger, blomkål og lidt grønne ærter fra frost)
4 æg
1,5 – 2 dl mælk/fløde (creme fine/madlavningsfløde fungerer fint)
salt, peber, revet muskat eller lidt andet krydderi.( jeg tilsatte klippet dild)

En kageform fores med bagepapir ellers hænger den i
Læg de kogte afdryppede grøntsager pænt i en brødform, undervejs hældes de sammenpiskede æg og fløde og krydderi i formen.
Papiret pakkes om formen så den er helt dækket

Bages i vandbad i ca 30 minutter ved 200 grader.

Serverede med gulerodsstrimler, rejer, asparges og en dressing

DRESSING:
Kvark + creme-fraiche røres lindt og tilsættes saft og skal af 1/2 citron –
JEG bruger økologiske da jeg altid bruger skallen til “et eller andet”-
(her kom den med i dressingen)
Så smages der til med karry, lidt salt,peber og lidt sødemiddel –
Den skal være lidtkrydret og sød på en gang
Den magre kvark gør at dressingen ikke bliver tynd når jeg bruger creme-fraiche med så lav fedt% som muligt.