Jeg fortsætter med at tage i fryseren + have, da jeg gerne vil have plads til nogle julevarer –
Det lyder måske som om jeg er i rigtig god tid (det er jeg også), men det tager altså tid at tømme en fryser – Min fryser er et stort amerikaner-køleskab, så fryse-delen skal tømmes halvt, før der er plads til mine julevarer – Jeg skal bruge en skuffe + 2 hylder (sådan noget ved man af erfaring 🙂 )
Mandag……Tarteletter m høns i asparges.
Tirsdag…….Minestronesuppe (bruger grønt fra haven og kød/melboller fra fryseren til dem der vil have det – jeg tager den uden) HER bliver det asparges-suppe.
Onsdag…….Frikadeller m. græskar og kartofler
Torsdag……Fiskefrikadeller m råkost (Helt klart en genganger hos os 🙂 )
Fredag……..Lasagne m. grove lasagneplader og tomatsovs m. grøntsager.
Lørdag……..Flanksteak m. rødkål (kan evt serveres i burger-boller)
Søndag…….Rugbrød m pålæg – (det synes vi faktisk er hyggeligt)