Madplan for uge 12 (21/3 – 27/3)


I denne uge er det min mands tur til at have fødselsdag –
Han har Torsdag, men hans søskende kommer Lørdag så der får vi Fest-skinke, flødekartofler og salat. det er nemt og det smager godt.
Torsdag bestemmer min mand, ofte bestiller han sin livret = Hakkebøf m løg og surt men han overraskede mig denne gang med “kan vi ikke få HOT DOGS” og da fødselsdagsbarnet bestemmer  får vi det torsdag 🙂
Denne uge vil jeg søreme have fisk så vi  køber en indbagt laks (har den i fryseren).

MANDAG…Frikadeller m dampede grøntsager og bearnaise

TIRSDAG…Indbagt laks (dybfrost) stegte kartofler + grøntsagsblanding(dybfrost)

ONSDAG….Pandekager m hjemmelavet syltetøj

TORSDAG..Manden fylder 65 og han har bestilt hot-dogs til aften, så det får vi.

FREDAG….Røget makrel, kartofler og stuvet bønner – disse ændres til kyllingenuggets da der var tilbud i Superbrugsen.

LØRDAG….Vi får gæster så Festskinke m broccoli, frikadeller, flødekartofler + salat –
Desserten bliver chokoladekage-mand og kaffe.

SØNDAG….Rester fra Lørdag. (rester af skinken, flødekartofler + rugbrød)
Skinken lægges på et fad og pyntes med salatblade, æg og letkogte grønne  asparges.

 

Jeg har de fleste ting der skal bruges, jeg mangler et par røgede makreller (købes hos fiskemanden) – OG så mangler jeg naturligvis til Lørdag, Her køber jeg en hel stor festskinke,(den er lige købt) den er lige klar til at koge og så skære  efter afkøling, hvis den skal serveres kold, ellers kommer den i ovnen i 35 minutter. Flødekartoflerne køber jeg færdig fra køledisken (de skal blot op i fadene og så have 25 minutter, så det er kun salaten der skal bruges tid på. af grønt skal jeg købe til salaten lørdag + broccoli til lørdag.