Pulled pork med coleslaw og burgerboller


Jeg valgte den nemme løsning der kan laves af ALLE – selv de halvstore børn.
Jeg købte en  færdig coleslaw-salat til 10 kr, samt en pakke pulled pork fra TULIP.

————————————————————–

PULLED PORK:

Dette kan laves fra bunden af, men i de mængder vi skal bruge det, er det efter min mening ikke arbejdet værd.
Den færdige er  slow-cooked fra fabrikken og ligger i lage i en vakum-pose.
Det er nemt kødet lægges op i et lille fad husk marinaden, så pakkes folie om fadet og det sættes i ovnen på 180 grader i 20 – 25 minutter.
Herefter trevles kødet let med 2 gafler og det er færdigt.

—————————————————————–

COLESLAW:

Coleslaw er fintstrimlet gulerod og fintsnittet hvidkål i en hvid mayo/yoghurt dressing,
Jeg foretrak i dag at købe den færdig for 10 kr og smagte den til med lidt honningsennep.

——————————————————————

BURGERBOLLER:

Jeg ville normalt have brugt store hjemmebagte burgerboller, men da jeg jo er afhængig af at skulle have hjælp købte vi en pose store burgerboller i den lokale brugs OG DE VAR GODE, de var helt klart pengene værd – lunede dem meget lidt i eftervarmen fra kødet.

———————————————————————-

Der blev serveret lidt ice-berg salat, tomatskiver og agurkeskiver til samt burgerdressing og chilisovs.
I virkeligheden altså i Amerika serveres de med coleslaw, syltede agurker og evt lidt chili.

————————————————————————

Pulled pork er absolut værd at prøve – smagen er god og det er mørt – er man ikke til gris, kan det fås som kylling, kalkun og oksekød –
Jeg har da en pose med pulled kylling i fryseren – den tror jeg ender i nogle pitabrød en dag der er unge mennesker i huset 😉

————————————————————————–IMG_2463